▷Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7, Masina de spalat rufe, 11 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Review Samsung WW11BB744DGBS7 Masina de Spalat Rufe ⭐ Pareri
Masina de spalat rufe Samsung WW11BB744DGBS7

Product Name: Samsung WW11BB744DGBS7

Product Description: Samsung WW11BB744DGBS7 este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 11 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 23 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.8

Sumar

Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 este o masina de spalat rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Conectivitatea Wi-Fi, eficienta energetica excelenta si gama variata de programe si functii sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung.

Pros

+ design premium; + conectivitate Wi-Fi; + eficienta energetica incadrata in clasa A; + 23 de cicluri de spalare; + tehnologii si functii moderne; + garantie extinsa pentru motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor; – garantie standard.

Electrocasnicele mari produse de compania sud-coreeana Samsung sunt recunoscute atat pentru designul modern, cat si pentru specificatiile tehnice foarte bune. De exemplu, cele mai noi masini de spalat rufe Samsung au finisaje elegante si display-uri digitale mari, care le faciliteaza instalarea in orice locuinta moderna. In plus, tehnologiile de ultima generatie dezvoltate de inginerii sud-cooreeni asigura curatarea eficienta a rufelor cu un consum minim de resurse. Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 este o masina de spalat rufe premium, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Masina de spalat rufe Samsung WW11BB744DGBS7

Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 are un design premium, cu o carcasa neagra si hublou cu rama de aceeasi culoare. Hubloul supradimensionat are un diametru generos, care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor. Peretii laterali dispun de un design special, care contribuie la reducerea vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Capacitatea de incarcare este de 11 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au mai multi copii.

Desi are o capacitate generoasa, masina are o adancime standard de 60 cm, gratie tehnologiei Space Max. Latimea si inaltimea sunt standard (60 x 85 cm), astfel ca nu va trebui sa ii alocati un spatiu foarte mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe incadrate in clasa premium pe care le-am analizat sunt: Bosch WGG14403BY sau Samsung Bespoke WW11BBA046AELE.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Samsung WW11BB744DGBS7

Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 are un motor Digital Inverter fiabil si cu o eficienta energetica excelenta. Consumul energetic este incadrat in clasa A, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de doar 0.53 kWh. Consumul de apa de 54 litri/ciclu este unul rezonabil, la fel ca si gradul de umiditate reziduala a rufelor dupa spalare si stoarcere. Centrifugarea are o viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului pentru stoarcerea la aceasta viteza este de 72 dB. Confirmarea fiabilitatii motorului este data si de garantia extinsa de 20 de ani oferita de Samsung.

Panou de control, programe si functii

Samsung WW11BB744DGBS7

Panoul de control are un disc rotativ cromat, pentru alegerea ciclului de spalare, si un display digital tactil de dimensiuni mai mari. Controlul masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei SmartThings pentru smartphone sau tableta, gratie conectivitatii Wi-Fi. Pentru spalare aveti la dispozitie nu mai putin de 23 de programe: Rufe delicate, Lana, Bumbac, Sintetice, Colorate, Baby Care, Silent Wash, Denim, Clatire + stoarcere, Lenjerie de pat, Super Speed, Outdoor, Shirts, Hygiene Steam, Prosoape, Eco 40-60, Active wear, Cloudy day, Drain/Spin, Drum clean+, Intense Cold, AI Wash si Spalare rapida 15 minute. Durata unui program standard este mare (240 de minute).

Functiile optionale includ prespalarea, spalarea intensiva, finalul intarziat, blocarea accesului copiilor la meniu sau Bubble Soak (indepartarea unei game variate de pete dificile).

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind un model premium, aceasta masina de spalat rufe utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Samsung precum:

 • AI Control – personalizeaza spalarea rufelor prin sugerarea de programe in functie de obiceiuri;
 • AI Wash – utilizeaza senzori pentru a optimiza spalarea in functie de greutatea si delicatetea hainelor spalate;
 • AI Eco Bubble – elimina murdaria cu ajutorul bulelor de detergent, chiar si la o temperatura mai scazuta, reducand si consumul energetic.

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni.

Puncte tari

+ design premium;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ 23 de cicluri de spalare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Bespoke Samsung WW11BB744DGBS7 este o masina de spalat rufe cu design premium si capacitate generoasa de incarcare. Conectivitatea Wi-Fi, eficienta energetica excelenta si gama variata de programe si functii sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produsa de Samsung.

button-3