Beko WUV9726XBA, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa C, 1400 RPM – Pareri si Review

Beko WUV9726XBA - 9 Kg, Clasa C, 15 programe, 1400 RPM
Masina de spalat rufe Beko WUV9726XBA

Product Name: Beko WUV9726XBA

Product Description: Beko WUV9726XBA este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa C si capacitate de incarcare de 9 Kg. Masina dispune de 15 cicluri de spalre si de o viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Beko

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Tehnologii si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Beko WUV9726XBA este o masina de spalat rufe de generatie noua care are un design modern si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko. 

 

Pros

+ design modern

+ display digital mare

+ motor ProSmart Inverter economic

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ garantii extinse pentru motor si produs

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– durata mare a programelor de spalare

» Nu ratati reducerile de pana la 40% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul apatatelor electrocasnice mari a devenit un factor important in decizia de cumparare in ultimii ani. De exemplu, o masina de spalat rufe cu finisaje moderne, se va putea instala si sub blatul de lucru dintr-o bucatarie noua sau intr-una recent renovata. Totusi, pe langa designul exterior, trebuie sa luati in considerare si specificatiile tehnice precum capacitatea de incarcare, eficienta energetica sau viteza maxima de centrifugare. Beko WUV9726XBA este o masina de spalat rufe cu design modern si specificatii bune, iar in continuare vi le vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUV9726XBA

Beko WUV9726XBA – masina de spalat rufe din gama 2021

Masina de spalat rufe Beko WUV9726XBA are un design elegant, cu carcasa gri Antracit si hublou cu sticla neagra. Peretii laterali ai masinii au un design special care asigura reducerea vibratiilor si al zgomotului din timpul spalarii si al centrifugarii. Cuva cu design unic si forma speciala a paletelor asigura o miscare fluida a hainelor in timpul spalarii, protejand chiar si cele mai delicate tesaturi. Acest model are dimensiuni de 55 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind destinata utilizarii de catre familiile care au unul sau doi copii. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara sunt: LG F4WV309S4E, Hotpoint NM11823WKEUN, Whirlpool FFD9448BCVEE sau Beko WUE9622XCW

Motor ProSmart Inverter

Beko WUV9726XBA are un motor ProSmart Inverter de generatie noua care este atat economic cat si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa C pe o scara de la A la G, consumul energetic de 0.65 kWh pentru un ciclu de spalare avand un cost de doar 0.5 lei. Consumul de apa de 41 litri/ciclu este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate dupa spalare si centrifugare. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului de centrifugare poate ajunge la 75 dB, ceea ce poate fi deranjant pentru celelate persoane din casa. Fiabilitatea excelenta a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani care este oferita de Beko.

Programe variate de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ negru si un display digital cu afisaj alb sub care se afla mai multe butoane tactile. Cele 15 cicluri de spalare includ optiuni clasice (bumbac, sintetice, lana, delicate) dar si moderne (bumbac eco, spalare delicata, echipament sportiv sau pleduri). Alte programe utile sunt Xpress (cu o durata redusa a timpului de spalare) sau StainExpert (pentru indepartarea petelor dificile). In plus, exista si un program care utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea alergenilor din haine. Durata unui program standard este mare (3 ore si 48 de minute) insa cu ajutorul functiei Fast+ veti putea sa o reduceti cu pana la 55% in functie de ciclul de spalare ales.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WUV9726XBA

Conectivitate Bluetooth

Aceasta masina dispune de conectivitate Bluetooth cu ajutorul careia veti putea sa descarcati programe npi (perdele, mix, lenjerii, jucarii de plus, prosoape) sau veti putea sa controlati masina cu ajutorul aplicatiei mobile HomeWiz. Cele mai importante optiuni sunt Addxtra (permite adaugarea hainelor in primele 5 minute ale programului de spalare), Child Lock (blocarea accesului copiilor la meniu) sau DrumClean (curatarea tamburului). Ca si in cazul altor masini de spalat rufe din portofoliul Beko, si acest model beneficiaza de o extragarantie de 5 ani. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ motor ProSmart Inverter economic

+ 15 cicluri de spalare

+ tehnologii si functii moderne

+ garantii extinse pentru motor si produs

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– durata mare a programelor de spalare

Concluzii

In concluzie, Beko WUV9726XBA este o masina de spalat rufe de generatie noua care are un design modern si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.