LG F4WV309S4E, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM – Pareri si Review

🥇 LG F4WV309S4E - 9 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm, 14 programe, 54/73 dB
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

LG F4WV309S4E este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru motor fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi membri.

Pros

+ design modern 

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie de 10 ani pentru motor

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conexiunii Wi-Fi

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Curatenie luna de la eMag
Click aici pentru oferta

Familiile formate din mai multe persoane au nevoie de aparate electrocasnice mari, cu volum sau capacitate mai generoasa. De exemplu, o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg va fi potrivita pentru o familie cu mai mult de patru persoane. O capacitate mare inseamna si un consum energetic mai ridicat, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna daca bugetul va permite. LG F4WV309S4E este o astfel de masina de spalat rufe cu o capacitate mare de incarcare iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Masina de spalat rufe LG F4WV309S4E

LG F4WV309S4E – masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe LG F4WV309S4E are un design modern care impresioneaza prin hubloul mare cu sticla transparenta si rama gri. Diametrul larg si unghiul de deschidere al usii de 150 grade asigura incarcarea facila a hainelor si a altor articole mai voluminoase. Cuva are un volum de 68 litri si este dotata cu palete din otel inoxidabil care nu permite dezvoltarea bacteriilor. Acest model are o capacitate mare de incarcare de 9 Kg astfel ca si dimensiunile sunt mai mari (60 x 56.5 x 85 cm).

Motor economic si silentios

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania Atelierul Mobilistului de la Mathaus
Click aici pentru oferta

LG F4WV309S4E are un motor inverter Direct Drive fiabil care beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani oferita de producator, ca si in cazul altor modele precum LG F4WV308N3E, LG F2WN2S7S3E sau LG F2WN2S6S3E. Consumul energetic anual este incadrat in clasa A+++, cei 128 kWh avand un cost lunar de doar 7.5 lei. Consumul anual de apa de 9240 litri este de asemenea unul redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea mare de incarcare a masinii. Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut in functie de tipul tesaturilor sau al hainelor spalate. Nivelul zgomotului variaza intre 54 dB pentru spalare si 73 dB pentru centrifugarea la viteza maxima.

Programe variate de spalare

Panoul de control consta intr-un display digital mare cu afisaj alb si butoane tactile si un selector rotativ in partea centrala. Cele 14 cicluri de spalare includ optiuni pentru anumite articole (hainele bebelusilor, plapumi, echipament sportiv, delicate) sau tesaturi (bumbac, lana sau mixt). Pentru spalarea rapida a unei cantitati reduse de haine aveti la dispozitie un program cu durata de doar 14 minute. In plus, gratie tehnologiei LG Steam exista si un program cu abur care elimina pana la 99.9% dintre bacteriile si acarienii din tesaturi.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

LG F4WV309S4E

Tehnologii moderne

Pe langa LG Steam aceasta masina utilizeaza si alte tehnologii moderne precum AI DD care protejeaza tesaturile prin setarea automata a miscarilor tamburului in functie de greutatea si delicatetea tesaturilor. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt adaugarea articolelor dupa inceperea programului de spalare, pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, prespalarea sau clatirea intensiva.

Puncte tari

+ design modern 

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ gama variata de programe

+ tehnologii moderne

+ garantie de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conexiunii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, LG F4WV309S4E este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si garantia extinsa pentru motor fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi membri.

Tags: