▷Review: Bosch WAJ24065BY, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa C, 1200 RPM – Pareri si Review

▷Bosch WAJ24065BY Masina de Spalat Rufe Review si Pareri
Masina de spalat rufe Bosch WAJ24065BY

Product Name: Bosch WAJ24065BY

Product Description: Bosch WAJ24065BY este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa C. Masina dispune de 16 cicluri de spalare, are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM si un nivel maxim al zgomotului de 72 dB.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Bosch WAJ24065BY este o masina de spalat rufe cu design elegant si motor fiabil si silentios. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe produsa de compania germana Bosch.

Pros

+ design interesant;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe; 

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa C;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice mari care au un cost insemnat, mai ales daca optati pentru un model cu specificatii tehnice bune. Pentru a va asigura ca alegeti o masina de spalat rufe potrivita pentru familia dumneavoastra, va trebui sa tineti cont de cateva aspecte importante precum capacitatea de incarcare, consumul de energie si apa, programele disponibile sau functiile si tehnologiile utilizate. Bosch WAJ24065BY este o masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza punctele forte si cele slabe ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Bosch WAJ24065BY

Bosch WAJ24065BY – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Bosch WAJ24065BY are un design minimalist, care ii permite instalarea in orice locuinta moderna. Hubloul cu diametru mai mic are o rama gri, iar peretii laterali dispun de un design circular AntiVibration, care asigura reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Tamburul are un volum de 55 litri, iar cuva are palete din inox care protejeaza si cele mai delicate tesaturi. Capacitatea de incarcare a acestui model este de 8 Kg, fiind destinat familiilor formate din 3-4 persoane.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 54.6 x 84.8 cm, instalarea putand sa fie facuta atat intr-o baie cat si pe un hol mai mari. Alte masini de spalat rufe produse de Bosch pe care le-am analizat recent sunt: Bosch WGG14402BY (9 Kg, clasa A) sau Bosch WAV28L91BY (9 Kg, clasa B).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Bosch WAJ24065BY

Bosch WAJ24065BY are un motor EcoSilence Drive, care este atat silentios cat si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de doar 0.62 kWh. Consumul de apa de 47 litri per ciclu este de asemenea destul de redus, la fel ca si gradul de umiditate reziduala al rufelor dupa spalare si stoarcere. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului poate atinge 72 dB, acest model fiind unul deosebit de silentios.

Panou de control, programe si functii

Bosch WAJ24065BY

Panoul de control contine un disc rotativ in partea centrala si un display digital cu afisaj rosu si selectoare tactile in cea dreapta. Pentru spalare aveti la dispozitie nu mai putin de 16 programe: Bumbac 20°C, Bumbac 40°C, Eco 40-60, Prespalare 40°C, Prespalare 60°C, Prespalare 90°C, Lana 30°C, Hygiene Plus 60°C, Super rapid 40°C 15/30 minute, Easy Care 40°C, Easy Care 30°C, Delicate 30°C, Clatire si Centrifugare si stoarcere.

Durata unui program standard este de 3 ore si 26 de minute, iar functiile importante includ adaugarea hainelor dupa inceperea ciclului de spalare, blocarea accesului copiilor la meniu sau startul intarziat.

Tehnologii si garantie

Pe langa functiile enumerate anterior, masina utilizeaza si cateva tehnologii moderne:

SpeedPerfect – permite reducerea timpului de spalare cu pana 65%;

ActiveWater Plus – ajusteaza consumul de apa in functie de cantitatea de rufe incarcate;

Eco Silence Drive – motorul fara perii reduce frecarea asigurand functionarea economica si silentioasa.

Garantia de care beneficiaza acest model este de 5 ani, insa pentru a beneficia de aceasta, va trebui sa inscrieti produsul pe site-ul Bosch.

Puncte tari

+ design interesant;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe; 

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa C;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Bosch WAJ24065BY este o masina de spalat rufe cu design elegant si motor fiabil si silentios. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa sunt alte avantaje care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe produsa de compania germana Bosch.

button-3

Manual de utilizare Bosch WAJ24065BY