Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTWL60300EEN pareri si review

? Indesit BTWL60300EEN - 6 Kg, clasa A+++, 1000 rpm, 60/78 dB, 14 programe
Masina de spalat cu incarcare verticala Indesit BTWL60300EEN

Product Name: Indesit BTWL60300EEN

Product Description: Indesit BTWL60300EEN are o capacitate de incarcare de 6 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina de model dispune de 14 programe de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Indesit BTWL60300EEN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si un consum redus de energie. Gama variata de programe, optiunile utile si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Indesit o alegere excelenta pentru casele si apartamentele mici. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ functii si optiuni utile

+ raport excelent intre calitate si pret

Cons

– lipsa unui display digital

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Maximizarea spatiului disponibil se poate face si prin alegerea unor aparate electrocasnice mai mici. De exemplu, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala poate fi instalata si intr-o baie ingusta sau pe o nisa de pe hol. Avand dimensiuni compacte, o astfel de masina va avea si o capacitate de incarcare mai mica, fiind potrivita pentru persoanele singure sau familiile fara copii. Pe langa capacitatea de incarcare, alte specificatii importante sunt eficienta energetica, viteza maxima de centrifugare, numarul de programe de spalare sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare vertiala care este produsa de Indesit.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Masina de spalat cu incarcare verticala Indesit BTWL60300EEN

Masina de spalat rufe compacta

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTWL60300EEN are un design alb simplu, cu linii drepte si panou de control mecanic. Masina are un capac cu maner ergonomic care permite deschiderea facila a acestuia. Acest model are o latime de doar 40 cm, putand sa fie instalata si pe un hol sau intr-o baie de serviciu. Capacitatea de incarcare este de 6 Kg, fiind destinata utilizarii de catre familiile formate din 2-3 persoane. 

Eficienta energetica A+++

Indesit BTWL60300EEN are un motor cu eficienta energetica excelenta, consumul anual estimativ de 153 kWh fiind incadrat in clasa A+++ si avand un cost lunar de aproximativ 8 lei. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte pana la 1000 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de ridicat de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului variaza intre 60 dB pentru spalare si 78 dB pentru centrifugarea la viteza maxima, putand sa fie deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Indesit BTWL60300EEN

14 cicluri de spalare

Panoul de control mecanic dispune de un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si 8 butoane pentru diferite functii si optiuni. Cele 14 cicluri de spalare permit spalarea unei game variate de tesaturi (bumbac, lana, sintetice, delicate) la diferite temperaturi (20, 40 sau 60 de grade Celsius). In plus, exista si doua programe rapide cu durata de 45 de minute, potrivite pentru improspatarea hainelor putin purtate. Cele mai importante optiuni suplimentare sunt prespalarea si clatirea suplimentara, spalarea intensiva sau pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 1 si 12 ore. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ functii si optiuni utile

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unui display digital

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

Concluzii

In concluzie, Indesit BTWL60300EEN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are dimensiuni compacte si un consum redus de energie. Gama variata de programe, optiunile utile si raportul excelent intre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Indesit o alegere excelenta pentru casele si apartamentele mici.