Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU review

  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

Hotpoint RSG 703 K EU este o masina de spalat rufe slim, cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie. Cele 16 programe de spalare, display-ul digital si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat produse de Hotpoint.

Oferta aparatelor electrocasnice este foarte variata, existand numeroase optiuni atat pentru cele de mari dimensiuni cat si pentru cele compacte. De exemplu, pentru masini de spalat exista modele slim care vor putea sa fie instalate sub blatul din bucatarie sau modele cu incarcare verticala pe care le veti putea instala in bai sau in holuri mai inguste. Aceste masini consumuri comparabile cu cele clasice si beneficiaza de functii si tehnologii moderne, nefiind cu nimic mai prejos decat un model clasic. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe slim cu specificatii excelente care exte produsa de Hotpoint.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Hotpoint

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU

Masina de spalat rufe compacta

Hotpoint RSG 703 K EU este o masina de spalat rufe cu un design clasic de culoare alba si un hublou cu rama neagra si sticla transparenta. Hubloul are deschidere spre stanga si un diametru destul de mare care permite incarcarea cu usurinta a rufelor mai voluminoase sau a perdelelor si lenjeriilor mai mari. Acest model are dimensiuni de 44.6 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind ideala pentru familiile care sunt formante din doua sau trei persoane.

Eficienta energetica ridicata

Hotpoint RSG 703 K EU are un consum de energie incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, consumul energetic pentru un program standard de spalare fiind de doar 0.95 kWh, ceea ce inseamna aproximativ 60 de bani. Eficienta energetica la spalare este incadrata in clasa A, insa cea la centrifugare este incadrata doar in clasa C. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, rufele avand o umiditate relativ scazuta dupa spalare, astfel ca se vor usca mai rapid. Nivelul zgomotului de spalare de 51 dB este unul rezonabil, insa cel de centrifugare la viteza maxima ajunge la 76 dB, o valoare destul de mare avand in vedere viteza scazute de centrifugare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Consum Hotpoint RSG 703 K EU

Programe eficiente de spalare

Panoul de control este format dintr-un display digital incadrat de 6 butoane pentru functii si optiuni, de un buton pentru pornire/oprire, unul pentru pauza si un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare. Acest model dispune de 16 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, delicate, ultra delicate, rufe inchise la culoare dar si pentru lenerii si prosoape sau pentru pilote. Exista chiar un program Antialergic Plus pentru persoanele sensibile si unul Baby pentru hainele bebelusilor.

Functii si tehnologii

Cele mai importante funcii si tehnologii utilizate de acest model sunt Digital Motion care ofera 10 miscari diferite ale tamburului pentru inlaturarea celor mai dificile pete, pornirea intarziata care permite spalarea rufelor atunci cand sunteti la cumparaturi sau la serviciu sau Child Lock care blocheaza accesul copiilor la meniu. In plus, aceasta masina este certificata Wollmark Platinum Care ceea ce inseamna ca se pot spala si hainele delicate care necesita spalare manuala.

Puncte tari

+ consum energetic foarte redus

+ capacitate buna de incarcare

+ dimensiuni compacte

+ display digital si meniu simplu

+ programe eficiente de spalare

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de spalare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Hotpoint RSG 703 K EU este o masina de spalat rufe slim, cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie. Cele 16 programe de spalare, display-ul digital si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat produse de Hotpoint.