▷AEG LFR73944QE, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷AEG LFR73944QE Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe AEG LFR73944QE

Product Name: AEG LFR73944QE

Product Description: AEG LFR73944QE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 12 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: AEG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

AEG LFR73944QE este o masina de spalat rufe de generatie noua, care are o eficienta energetica excelenta si un design modern. Conectivitatea W-Fi, functiile si tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul AEG.

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ viteza mare de centrifugare;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– numar de programe mai redus in comparatie cu alte modele.

Aparatele electrocasnice comercializate sub brandul AEG sunt considerate unele dintre cele mai fiabile. Chiar daca acum face parte din grupul Electrolux, AEG produce in continuare masini de spalat rufe, uscatoare sau masini de spalat vase cu performante foarte bune. Tehnologiile dezvoltate de grupul Electrolux le eficientizeaza consumul energetic, care este incadrat adesea in clasa cu cea mai buna eficienta energetica. In plus, aceste electrocasnice dispun de un design modern, care le permite integrarea facila in orice locuinta noua. AEG LFR73944QE este o masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe AEG LFR73944QE

AEG LFR73944QE – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe AEG LFR73944QE are un design modern cu o combinatie de culori alb si negru. Carcasa este alba iar panoul de control, partea superioara si rama hubloului sunt negre. Hubloul are un diametru generos si se deschide la un unghi larg care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor. Masina dispune de un sistem de dozare a detergentului cu senzori, cu ajutorul caruia se reduce consumul de detergent cu pana la 60%. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind destinat unei familii formate din 4-5 persoane.

Dimensiunile masinii sunt pe masura capacitatii de incarcare (59.7 x 63.1 x 84.7 cm), astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe performante pe care le-am analizat recent sunt: Bosch WGG2440REU (9 Kg, clasa A) sau Samsung WW11BB744DGBS7 (11 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica AEG LFR73944QE

AEG LFR73944QE are un motor inverter cu magnet permanent, care are o eficienta energetica excelenta, incadrata in cea mai buna clasa, A. Un ciclu de spalare standard are un consum de doar 0.49 kWh si 46 litri de apa si dureaza 3 ore si 40 de minute. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate reziduala ponderata de 53.4% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului poate atinge 75 dB in cazul stoarcerii la viteza maxima, fiind putin mai ridicat decat in cazul altor modele cu specificatii similare. 

Panoul de control, cicluri de spalare si functii

AEG LFR73944QE

Panoul de control dispune de un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si de un display digital incadrat de selectoare tactile pentru functii si optiuni suplimentare. Acest model dispune de 12 cicluri de spalare dupa cum urmeaza: Mixte, Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana, Rapid, Abur, Echipament sportiv, Igienizare, Clatire si Centrifugare/Evacuare. 

Cele ami importante optiuni suplimentare sunt prespalare, indepartare pete, c;atire suplimentara, economie timp, abur plus sau super silentios.

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind o masina de spalat rufe lansata recent, acest model utilizeaza cele mai noi tehnologii si sisteme dezvoltate de AEG precum:

 • PreciseWash – ajusteaza automat consumul de energie si apa si durata programului in functie de cantitatea de rufe incarcata;
 • AEG Connected – permite personalizarea setarilor prin intermediul aplicatiei pentru smartphone gratie conectivitatii Wi-Fi.

Garantia de care beneficiaza aceasta masina de spalat rufe este una extinsa, de 5 ani, iar motorul digital inverter are o extragarantie de 10 ani.

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ viteza mare de centrifugare;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– numar de programe mai redus in comparatie cu alte modele.

Concluzii

In concluzie, AEG LFR73944QE este o masina de spalat rufe de generatie noua, care are o eficienta energetica excelenta si un design modern. Conectivitatea W-Fi, functiile si tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul AEG.

button-3

Manual de utilizare AEG LFR73944QE