Beko WTE10746CHT, Masina de spalat rufe, 10 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

Beko WTE10746CHT - 10 Kg, Clasa A, 1400 RPM, 15 programe
Masina de spalat rufe Beko WTE10746CHT

Product Name: Beko WTE10746CHT

Product Description: Beko WTE10746CHT este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 10 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm si dispune de 15 cicluri de spalare si de mai multe tehnologii de ultima generatie.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Beko WTE10746CHT este o masina de spalat rufe de generatie noua cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi membri. 

Pros

+ design elengat

+ capacitate generoasa de incarcare

+ eficienta energetica foarte buna

+gama variata de programe

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ nivel redus al zgomotului

+ sisteme si tehnologii moderne

+ garantii extinse oferite de producator

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Eticheta de eficienta energetica a fost schimbata recent, clasele de la A+++ pana la E fiind inlocuite cu clase de la A la G. De exemplu, daca pana acum doua modele de masini de spalat rufe aveau consumul energetic incadrat in clasa A+++, in acest moment consumurile pot fi incadrate in clase diferite, precum C sau D. Desi incadrarea actuala in clasa A necesita un consum foarte redus de energie, exista deja modele de masini de spalat rufe disponibile pe piata care sunt incluse in aceasta clasa. Beko WTE10746CHT este o astfel de masina de spalat rufe economica iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acesteia. 

Masina de spalat rufe Beko WTE10746CHT

Beko WTE10746CHT – masina de spalat rufe cu design modern

Masina de spalat rufe Beko WTE10746CHT are un design modern alb/negru. Hubloul supradimensionat are o sticla de culoarea neagra si un element decorativ cromat care marcheaza manerul. Usa masinii se deschide la un unghi de 170 de grade, facilitand incarcarea si descarcarea rufelor. Cuva masinii are un design special, Aquawave, care asigura o miscare fluida a rufelor pe parcursul spalarii. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 10 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din cel putin 4-5 persoane. Dimensiunile sunt pe masura capacitatii de incarcare (64 x 60 x 84 cm) astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare.

Motor ProSmart Inverter economic

Beko WTE10746CHT are un motor ProSmart Inverter de ultima generatie care are un consum foarte redus de energie, care este incadrat in noua clasa A. Conform datelor prezentate de producator, consumul pentru 100 de cicluri de spalare este de doar 51 kWh, ceea ce inseamna un cost pe ciclu de aproximativ 0.40 lei. Consumul de apa de 40 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, eficienta stoarcerii fiind incadrata in clasa B pe o scara de la A la G. Nivelul zgomotului de centrifugare poate atinge 72 dB la viteza maxima, fiind incadrat de asemenea in cea mai buna clasa, A. Pe langa eficienta energetica foarte buna, motorul este si fiabil, fapt confirmat de garantia extinsa de 10 ani oferita de Beko. 

Programe variate de spalare

Panoul de control contine un selector rotativ metalic si un display digital tactil cu afisaj alb si fundal Piano Black. Programele de spalare includ optiuni standard (bumbac, sintetice, lana, delicate) dar si pentru camasi, lenjerie sau hainele bebelusilor. In plus, exista si un program rapid si doua programe care utilizeaza tehnologia SteamCure prin care se elimina 99.9% dintre alergenii din haine si se previne formarea cutelor. Durata unui program standard este destul de mare (238 minute) si scade pana la 179 de minute in cazul unei incarcaturi partiale. Totusi, gratie optiunii Fast+veti putea sa reduceti timpul de spalare cu pana la 55%. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WTE10746CHT

Tehnologii de ultima generatie

Pe langa tehnologia SteamCure de care am amintit anterior, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum HomeWhiz care utilizeaza conectivitatea BlueTooth pentru a permite descarcarea de programe noi sau pentru controlarea masinii de la distanta. Alte tehnologii utilizate sunt Silent Tech care reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului sau Aquafusion care reduce cantitatea de detergent utilizata. Cele mai importante functii sunt Add Extra (permite adaugarea rufelor in primele 5 minute ale ciclului de spalare), Child Lock (blocarea accesului copiilor la meniu) sau Instant Opening (deschide usa masinii la finalizarea programului de spalare). Ca si alte masini de spalat rufe din portofoliul Beko precum Beko WUE8736XST, Beko WTV10746XDW, Beko WUE8736CST sau Beko WUE9622XCW, si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani. 

Puncte tari

+ design elengat

+ capacitate generoasa de incarcare

+ eficienta energetica foarte buna

+gama variata de programe

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ nivel redus al zgomotului

+ sisteme si tehnologii moderne

+ garantii extinse oferite de producator

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Beko WTE10746CHT este o masina de spalat rufe de generatie noua cu o capacitate generoasa de incarcare si eficienta energetica foarte buna. Gama variata de programe, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi membri. 

Manual de utilizare Beko WTE10746CHT