Electrolux EW2TN5261E, Masina de Spalat Rufe cu Incarcare Verticala, 6 Kg, Clasa D, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Electrolux EW2TN5261E Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Electrolux EW2TN5261E

Product Name: Electrolux EW2TN5261E

Product Description: Electrolux EW2TN5261E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate de incarcare de 6 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM si dispune de 14 programe de spalare.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.3

Summary

Electrolux EW2TN5261E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un design simplu si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, functiile moderne si extragarantie oferita de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Electrolux o alegere excelenta pentru locuintele mici.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii moderne;

+ garantie extinsa;

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– pretul este destul de mare;

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare.

 Utilizarea eficienta a spatiului disponibil poate transforma chiar si o locuinta mica intr-una care sa asigure un confort sporit. De exemplu, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala poate sa fie instalata chiar si intr-o nisa de pe hol sau din baie. In functie de bugetul disponibil veti putea alege un model cu functii de baza, sau unul economic, cu o gama variata de programe si tehnologii. Electrolux EW2TN5261E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are specificatii tehnice bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

Masina de spalat rufe Electrolux EW2TN5261E

Electrolux EW2TN5261E – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Electrolux EW2TN5261E are o carcasa alba simpla si un panou de control in partea din spate. Manerul ergonomic asigura deschiderea facila a capacului iar cuva se deschide usor, printr-o simpla apasare. Cablul de alimentare are o lungime de 2.4 metri, iar cele doua picioruse ajustabile permit asigurarea unei stabilitati bune chiar si pe o suprafata care nu este perfect dreapta.

Acest model are dimensiuni de 39.7 x 59.9 x 89 cm, latimea de doar 40 permitand instalarea chiar si intr-o baie mai ingusta. Capacitatea de incarcare este de doar 6 Kg, fiind un model potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate de incarcare similara pe care le-am analizat recent sunt: Electrolux EW7TN3272 (6 Kg, clasa B) sau Electrolux EW6TN5261 (6 Kg, clasa D).

Motor, eficienta energetica si zgomot

Electrolux EW2TN5261E are un motor universal cu o eficienta energetica nu foarte buna, incadrata in clasa D pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum de 0.65 kWh si 40 litri de apa si dureaza 3 ore si 17 minute. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate ponderata dupa spalare si stoarcere de 53.5%. Nivelul maxim al zgomotului este de 78 dB, o valoare destul de ridicata avand in vedere ca viteza de stoarcere nu este foarte mare.

Panou de control si programe

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital si mai multe butoane pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 14 programe de spalare: Eco 40-60 (40 – 60 °C si 6 Kg), Bumbac (40 – 90 °C si 6 Kg), Sintetice (40 – 60 °C si 3 Kg), Delicate (30 – 40 °C si 2 Kg), Express Care (40 – 60 °C si 3 Kg), Rapid 30 min (30 – 40 °C si 3 Kg), Rapid 14 min (30 °C si 1.5 Kg), Centrifugare (6 Kg), Evacuare (6 Kg), Clatire (6 Kg), AntiAllergy (60 °C si 6 Kg), Pilote(40 – 60 °C si 2 Kg), Articole sportive (30 – 40 °C si 2.5 Kg), Lana/Matase (40 °C si 1 Kg).

Functii si garantie

Ca si in cazul altor modele produse de compania suedeza Electrolux, si aceasta masina de spalat dispune de mai multe functii moderne precum start intarziat, prespalare, clatire suplimentara sau blocarea accesului copiilor la meniu. In plus, gratie functiei Quick veti putea reduce timpul de spalare cu 50% pentru orice program de spalare. Acesta masina de spalat rufe beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Electrolux. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ functii moderne;

+ garantie extinsa;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D;

– pretul este destul de mare;

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW2TN5261E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un design simplu si dimensiuni compacte. Gama variata de programe, functiile moderne si extragarantie oferita de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Electrolux o alegere excelenta pentru locuintele mici. 

button-3

Manual de utilizare Electrolux EW2TN5261E