Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM, Statie de Calcat, 2400 W, 7.2 bar – Pareri si Review

πŸ₯‡ Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM - 2400 W, 7.2 bar, 1.2 litri, 5.9 Kg
Statie de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM

Product Name: Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM

Brand: Electrolux

  • Presiune si putere
    (4.7)
  • Functii si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM este o statie de calcat cu presiune ridicata si panou de control intuitiv. Jetul puternic de abur, talpa cu alunecare facila si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei statii de calcat din portofoliul Electrolux.Β 

Pros

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ presiune ridicata a aburului

+ jet puternic de abur

+ talpa rezistenta la zgarieturi

+ curatare automata

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– rezervorul de apa nu are un volum foarte generos

– greutatea mai mare in comparatie cu alte modeleΒ 

Daca petreceti prea mult timp calcand hainele cu un fier de calcat clasic, este timpul sa treceti la o statie de calcat. Un astfel de aparat are mai multe avantaje care va vor ajuta sa reduceti timpul alocat calcarii hainelor. Presiunea ridicata asigura patrunderea aburului chiar si in cele mai groase tesaturi, netezirea acestora facandu-se mult mai rapid. In plus, fierul are o greutate mai redusa iar rezervorul de apa asigura o autnomie mult mai mare. O astfel de statie de calcat performanta este si Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM iar in continuare va vom prezenta principalele carcteristici ale acesteia. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

Statie de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM

Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM – statie de calcat de generatie noua

Statia de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM are un design elegant albastru-cenusiu cu insertii aurii. Fierul are un maner ergonomic si este suficient de usor pentru a nu pune presiune pe incheietura mainii. Furtunul de alimentare cu abur se depoziteaza in jurul bazei, insa statia nu este prevazuta cu un sistem de blocare al fierului pentru transportul in siguranta. Acest model are o greutate de 4.7 Kg la care se adauga rezervorul de apa cu volum de 1.2 litri. 

Presiune ridicata a aburului

 Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM are o putere de 2400 W care ii permite genereze un abur fierbinte in doarr 2 minute de la pornire. Presiunea maxima a statiei este de 7.2 bar iar debitul de abur continuu este de 115 g/min. Pentru tesaturile mai groase sau cutele mai adanci aveti la dispozitie un jet de abur de 460 g/min. Ca si in cazul altor modele precum Tefal GV8711E0, Tefal Express Protect SV6140E0 sau Tefal Easy Pressing GV5262E1, rezervorul de apa este detasabil si poate fi alimentat foarte usor direct in chiuveta. 

β‡’ Vedeti si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM

Panou de control intuitiv

Panoul de control permite alegerea facila a temperaturii optime pentru toate tipurile de tesaturi. In plus, tehnologia Precision Care si programele personalizate asigura un nivel potrivit de abur si temperatura pentru toate tipurile de haine. Acest model utilizeaza o talpa  RESILIUM Ski 264 din otel inoxidabil care aluneca usor si este rezistenta la zgarieturi. Distributia optima a aburului pe toata suprafata talpii este asigurata de orificiile amplasate uniform. Functiile optionale disponibile sunt calcarea pe verticala si curatarea dubla care asigura functionarea corecta a statiei la fiecare utilizare. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ presiune ridicata a aburului

+ jet puternic de abur

+ talpa rezistenta la zgarieturi

+ curatare automata

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe 

– rezervorul de apa nu are un volum foarte generos

– greutatea mai mare in comparatie cu alte modele 

Concluzii

In concluzie,  Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM este o statie de calcat cu presiune ridicata si panou de control intuitiv. Jetul puternic de abur, talpa cu alunecare facila si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei statii de calcat din portofoliul Electrolux. 

Manual de utilizare Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM