Liebherr CNsl48C3, Combina Frigorifica, 338 litri, Clasa A++, No Frost – Pareri si Review

? Liebherr CNsl48C3 - 338 litri, Clasa A++, 40 dB, No Frost
Combina frigorifica Liebherr CNsl48C3

Product Name: Liebherr CNsl48C3

Product Description: Liebherr CNsl48C3 este o combina frigorifica cu un volum net de 338 litri si un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina dispune de un sistem de racire No Frost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Liebherr

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Liebherr CNsl48C3 este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si organizare eficienta a spatiilor interioare. Sistemul de iluminare cu led, display-ul digital si sistemul No Frost Dual Cooling sunt alte cateva avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Liebherr.

Pros

+ design elegant

+ display digital

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu led

+ sistem No Frost Dual Cooling

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari produse de companiile germane sunt consideate cele mai fiabile de pe piata. Aceasta fiabilitate excelenta este confirmata, in general de o garantie extinsa pe care o acorda producatorii atat pentru motoare sau compresoare cat si pentru produs. Mai mult, tehnologiile moderne dezvoltate de aceste companii asigura reducerea consumului energetic si prelungirea duratei de utilizare. Liebherr CNsl48C3 este un astfel de aparat electrocasnic cu o fiabilitate excelenta, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

Combina frigorifica Liebherr CNsl48C3

Liebherr CNsl48C3 – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Liebherr CNsl48C3 are un design negru elegant (similar cu LG GBB569MCAMB, Beko RCNA406E40ZXBRN, Samsung RB34T672EBN/EF sau LG GBP62MCVFN) si manere verticale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere este cea clasica, spre dreapta, insa daca doriti o veti putea schimba fara prea mult efort. Acest model are dimensiuni de 60 x 65.5 x 201 cm, rafturile de sus fiind mai greu accesibile pentru persoanele mai scunde. Volumul net este de 338 litri, din care aproximativ 72% sunt alocati frigiderului (243 litri) si 28% (95 litri congelatorului), aparatul frigorific fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Eficienta energetica buna

Liebherr CNsl48C3 are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual fiind estimat de producator la 250 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar un cost de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 40 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. Combina utilizeaza un sistem de racire No Frost cu doua sisteme independente de racire (Dual Cooling) care nu permit schimbul de aer intre cele doua compartimente. In acest mod se evita uscarea alimentelor din frigider si chiar transferul de mirosuri intre compartimente. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr CNsl48C3

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific dispune de un compartiment pentru fructe si legume care asigura un nivel optim de umiditate, proprietatile nutritive fiind pastrate mai mult timp. Deasupra acestui compartiment exista 3 rafturi din sticla securizata si un raft de sarma pentru sticlele de vin si alte bauturi. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic pentru cutii, sticle, borcane sau alte recipiente. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de vizibilitate, lumina rece contribuind la consumul redus de energie al acestui model. Panoul de control contine butoane mecanice si un display digital care afiseaza temperaturile din cele doua spatii.

Congelatorul are o organizare clasica cu trei sertare transparenta care permit depozitarea separata a deserturile de celelalte alimente pentru a evita schimbul de gusturi. Capacitatea de congelare este de 9 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 26 de ore. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu led

+ sistem No Frost Dual Cooling

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade

Concluzii

In concluzie, Liebherr CNsl48C3 este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si organizare eficienta a spatiilor interioare. Sistemul de iluminare cu led, display-ul digital si sistemul No Frost Dual Cooling sunt alte cateva avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Liebherr.