LG GBB92STACP, Combina Frigorifica, 384 litri, Clasa A+++, Wi-Fi, No Frost – Pareri si Review

🥇 LG GBB92STACP - 384 Litri, Clasa A+++, 35 dB, No Frost, Wi-Fi
Combina frigorifica LG GBB92STACP

Product Name: LG GBB92STACP

Product Description: LG GBB92STACP este o combina frigorifica cu un volum net de 384 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Combina are un un nivel al zgomotului de doar 35 dB si dispune de conexiune Wi-Fi.

Brand: LG

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Tehnologii si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Sumar

LG GBB92STACP este o combina frigorifica cu design minimalist si eficienta energetica excelenta. Organizarea buna a spatiilor interioare, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Pros

+ design elegant

+ display digital metalic tactil

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine organizate

+ conexiune Wi-Fi

+ garantie extinsa de 20 de ani pentru compresor

Cons

-pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Curatenie luna de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice incadrate in clasa premium au designuri minimaliste si specifcatii tehnice foarte bune. Finisajele elegante si panoul de control digital permit incadrarea facila a combinei frigorifice sau a frigiderului in orice bucatarie noua sau recent renovata. Mai mult, compresoarele de generatie noua sunt mai silentioase si au un consum mai redus de energie. Toate aceste specificatii vin insa cu un pret mai ridicat, care depaseste adesea 4000 de lei. LG GBB92STACP este o astfel de combina frigorifica cu specificatii excelente pe care vi le vom prezenta in randurile urmatoare.

Combina frigorifica LG GBB92STACP

LG GBB92STACP – combina frigorifica premium

Combina frigorifica LG GBB92STACP are un design elegant cu finisaje argintii si manere incorporate marcate cu un element decorativ cromat. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta, insa acestea sunt reversibile putand fi modificate destul de usor. Volumul net total este de 384 litri din care 233 litri sunt alocati spatiului frigorific si 127 litri congelatorului. Combina are dimensiuni de 59.5 x 67.5 x 203 cm, raftul din partea superioara fiind mai greu accesibil persoanelor scunde. 

Compresor economic si silentios

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania Atelierul Mobilistului de la Mathaus
Click aici pentru oferta

LG GBB92STACP are un compresor Centum System de generatie noua care este atat foarte silentios cat si economic. Consumul anual de 172 kWh este incadrat in clasa A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 10 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului acesta are o valoare de doar 35 dB, fiind una din cele mai silentioase combina de pe piata. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia No Frost care asigura un nivel optim de umiditate in frigider si nu permite formarea ghetii in congelator. Ca si in cazul altor combine frigorifice din portofoliul LG precum LG GBB61PZHMN, LG GBF71PZDMN sau LG GBP62MCVFN, si acest compresor beneficiaza de o extragarantie (20 de ani) oferita de producator. 

Spatii interioare cu organizare eficienta

Spatiul frigorific are o organizare moderna, existand 2 compartimente, 3 rafturi din sticla si unul metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Compartimentul Fresh Balancer permite ajustarea umiditatii in functie de legumele si fructele pastrate iar compartimentul Fresh Converter permite modificarea temperaturii pentru a asigura pastrarea o perioada mai lunga a carnii, pestelui si a branzeturilor. Unul din rafturi este pliabil in 2 trepte, permitand depozitarea facila a unor vase mai voluminoase. Recipientele precum sticle, cutii sau borcane pot fi pastrate pe unul din cele 4 rafturi din plastic situate pe usa combinei. Sistemul de iluminare soft led asigura o vizibilitate excelenta si contribuie la eficienta energetica foarte buna.  

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel din mijloc permite pastrarea alimentelor sau caserolelor mai mari. Capacitatea de congelare este de 14 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul lipsei alimentarii cu energie este de 9 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB92STACP

Conexiune Wi-Fi

Panoul de control contine un afisaj metalic si selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor si activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida sau blocarea accesului copiilor la meniu. Reglarea temperaturilor se poate face si prin intermediul aplicatiei SmartThinQ gratie conectivitatii Wi-Fi. Controlul temperaturii interioare se face cu ajutorul unor senzori digitali iar racirea din spatiul frigorific se face cu 32% mai rapid gratie tehnologiei Door Cooling. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital metalic tactil

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine organizate

+ conexiune Wi-Fi

+ garantie extinsa de 20 de ani pentru compresor

Puncte slabe

-pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG GBB92STACP  este o combina frigorifica cu design minimalist si eficienta energetica excelenta. Organizarea buna a spatiilor interioare, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Manual de utilizare LG GBB92STACP

Manual Combina Frigorifica … by Perfectreview