Bosch KGF39PIDP, Combina Frigorifica, 343 litri, Clasa D, No Frost, 38 dB – Pareri si Review

Bosch KGF39PIDP - 343 litri, Clasa D, No Frost, 38 dB
Combina frigorifica Bosch KGF39PIDP

Product Name: Bosch KGF39PIDP

Product Description: Bosch KGF39PIDP este o combina frigorifica cu design elegant si eficienta energetica buna. Combina dispune de spatii interioare bine organizate si de mai multe sisteme si tehnologii de ultima generatie.

Brand: Bosch

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Bosch KGF39PIDP este o combina frigorifica premium cu design elegant si spatii interioare cu o compartimentare eficienta. Eficienta energetica buna, display-ul digital extern si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Bosch o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Pros

+ design elegant

+ display digital extern

+ compresor Intelligent Inverter

+ sisteme si tehnologii moderne

+ origanizare eficienta a spatiului frigorific

+ nivel rezonabil al zgomotului

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– pretul este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai importante electrocasnice din casa atat prin prisma pretului de achizitie cat si a consumului energetic. Pentru a va asigura ca alegeti un mode cu o fiabilitate buna, trebuie sa va indreptati atentia catre modelele produse de companii cu renume precum Bosch. Cele mai noi combine frigorifice produse de Bosch au atat specificatii tehnice bune, dar si un design modern care permite integrarea facila a acestora intr-o bucatarie noua sau intr-una renovata recent. Bosch KGF39PIDP este o astfel de combina frigorifica de generatie noua iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acesteia. 

Combina frigorifica Bosch KGF39PIDP

Bosch KGF39PIDP – combina frigorifica premium

Combina frigorifica Bosch KGF39PIDP are un design elegant cu usi din inox antiamprenta EasyClean si laterale Pearl Grey. Alte combine frigorifice elegante din portofoliul Bosch sunt: Bosch KGN39IJEA, Bosch KGV362LEA, Bosch KGE36VL4A sau Bosch KGE39VI4A. La designul modern al combinei contribuie atat manerele orizontale din partea exterioara a usilor cat si display-ul digital extern. Acest model are un volum net total de 337 litri din care spatiul frigorific are alocati 256 de litri iar congelatorul 89 de litri. Dimensiunile combinei sunt de 66 x 60 x 203 cm iar pozitionarea se poate face fara restrictii pe unul din peretii laterali ai bucatarie gratie tehnologiei avansate de condensare. 

Eficienta energetica buna

» Profitati de voucher-ul de 10% reducere la electrocasnicele mari din campania Saptamana Electrocasnicelor de la Flanco
Click aici pentru oferta

Bosch KGF39PIDP are un compresor Intelligent Inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa D pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator la 210 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 12.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 38 dB, o valoarea comparativa cu a altor modele cu specificatii similare. Sistemul de racire utilizeaza tehnologiile No Frost si Multi Air Flow, reducand fluctuatiile de temperatura din interior si asigurand o racire uniforma atat in frigider cat si in congelator. Mai mult, senzorii FreshSense monitorizeaza permanent temperatura interioara asigurand o temperatura constanta in ambele spatii. 

Compartimentare eficienta a spatiului frigorific

Spatiul frigorific are o organizare moderna cu 2 compartimente Vita Fresh in partea inferioara. Pentru aceste compartimente puteti regla temperatura si umiditatea pentru a permite ca fructele, legumele si alte alimente proaspete (carne, peste, branzeturi, etc.) sa isi pastreze prospetimea mai multi timp. Deasupra acestor compartimente exista 3 rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic pentru recipiente de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel optim de vizibilitate in interior dar contribuie si la eficienta energetica buna a combinei frigorifice.

Congelatorul are o organizare clasica, cu 3 sertare transparente, unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente congelate o perioada lunga, de pana la 12 luni. Capacitatea de congelare de 16 Kg in 24 de ore este una generoasa, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 12 ore.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KGF39PIDP

Display digital extern

Panoul de control extern contine un display digital care afiseaza temperaturile din frigider, congelator si compartimentele Vita Fresh Pro. Tot prin intermediul acestui panou puteti activa si functiile de racire si congelare rapida dar si modul de Vacanta, care reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp. Din pacate, acest model este doar Wi-Fi ready, astfel ca va trebui sa achizitionat un dispozitiv dongle separat pentru a-l conecta la aplicatia Home Connect. 

Puncte tari 

+ design elegant

+ display digital extern

+ compresor Intelligent Inverter

+ sisteme si tehnologii moderne

+ origanizare eficienta a spatiului frigorific

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch KGF39PIDP este o combina frigorifica premium cu design elegant si spatii interioare cu o compartimentare eficienta. Eficienta energetica buna, display-ul digital extern si sistemele si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de Bosch o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Tags: