AEG L7FEC41PS, Masina de spalat rufe, 10 Kg, Clasa, A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ AEG L7FEC41PS Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe AEG L7FEC41PS

Product Name: AEG L7FEC41PS

Product Description: AEG L7FEC41PS este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 10 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si are un nivel al zgomotului de 75 dB.

Brand: AEG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.3)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.6

Sumar

AEG L7FEC41PS este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica foarte buna. Viteza mare de centrifugare, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa oferita de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de AEG o alegere foarte buna pentru familiile cu mai multi membri.

Pros

+ design interesant; + capacitate generoasa de incarcare; + eficienta energetica incadrata in clasa A; + viteza mare de centrifugare; + tehnologii si functii moderne; + garantie extinsa.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor; – numar mai redus de programe in comparatie cu alte modele; – lipsa conectivitate Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice mari, care au preturi ridicate, mai ales daca optati pentru un model produs de o companie cunoscuta. De exemplu, compania germana AEG, care face parte din grupul suedez Electrolux, are in portofoliu masini de spalat rufe cu specificatii tehnice excelente dar si un pret pe masura. Designul acestor masini de spalat rufe este unul modern, permitand integrarea facila in orice locuinta noua sau recent renovata. AEG L7FEC41PS este o astfel de masina de spalat rufe cu specificatii tehnice foarte bune, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

Masina de spalat rufe AEG L7FEC41PS

AEG L7FEC41PS – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe AEG L7FEC41PS are un design modern, care impresioneaza prin hubloul supradimensionat cu rama argintie. Peretii laterali au insertii orizontale care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Designul cuvei si forma paletelor asigura o miscare uniforma a rufelor in timpul spalarii, protejand chiar si tesaturile delicate.

Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 10 Kg, fiind potrivit pentru familiile cu mai multi copii. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 63.1 x 84.7 cm, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu destul de mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate mare de incarcare pe care le-am analizat recent sunt: Beko B3WFU7922WB (9 Kg, clasa C) sau LG F4WV3S9AIDD (9 Kg, clasa B).

Eficienta energetica, centrifugare si zgomot

Eficienta energetica AEG L7FEC41PS

AEG L7FEC41PS are un motor OKOInverter cu magnet permanent, care are o eficienta energetica foarte buna si o fiabilitate excelenta. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, un program standard avand un consum de doar 0.51 kWh. Consumul de apa de 47 litri/ciclu este de asemenea destul de redus. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 RPM, rufele avand un grad de umiditate reziduala ponderata de 53.5% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului este de 75 dB, o valoare destul de mare, care poate fi deranjanta pentru celelalte persoane din casa. 

Panou de control, programe si functii

AEG L7FEC41PS

Panoul de control dispune de un selector rotativ mecanic si un display digital tactil cu afisaj rosu. Acest model dispune de 11 programe de spalare: Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lana/Matase, Abur, MyMix 69min, 20 min 3 Kg, Jachete, Abur si AntiAllergy. Durata unui program standard este de 3 ore si 50 de minute, insa dupa cum se poate vedea exista si programe cu un timp mai scurt, potrivite pentru o cantitate mai redusa de haine. Functiile optionale includ startul intarziat, antisifonarea sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Tehnologii si garantie

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina de spalat utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de AEG precum:

 • ProSense – cantareste automat fiecare incarcatura si ajusteaza automat timpul de spalare in functie de aceasta cu ajutorul unor senzori;
 • ProSteam + – utilizeaza aburul fierbinte pentru reducerea formarii cutelor cu pana la o treime;
 • Eco TimeSave – asigura spalarea rufelor cu un consum minim de energie.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani prin inscierea produsului pe site-ul producatorului.

Puncte tari

+ design interesant;

+ capacitate generoasa de incarcare;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– numar mai redus de programe in comparatie cu alte modele;

– lipsa conectivitate Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, AEG L7FEC41PS este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica foarte buna. Viteza mare de centrifugare, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa oferita de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de AEG o alegere foarte buna pentru familiile cu mai multi membri. 

button-3

Manual de utilizare AEG L7FEC41PS