LG F4DV328S0U, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/6 Kg, Clasa B/E, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ LG F4DV328S0U- 8/6 Kg, Clasa B/E, 1400 RPM - Pareri
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV328S0U

Product Name: LG F4DV328S0U

Product Description: LG F4DV328S0U este o masina de spalat rufe cu uscator cu capacitate de incarcare de 8/6 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B pentru spalare si E pentru spalare si uscare. Masina dispune de 19 programe si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

LG F4DV328S0U este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design actual si o gama variata de programe de spalare si uscare. Tehnologiile moderne, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de compania sud-coreeana LG.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ 14 programe de spalare si 5 de uscare;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ extragarantie pentru motor;

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– durata unui program complet este aproape 8 ore;

– pretul este destul de mare;

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator pot reprezenta o solutie excelenta pentru locuintele mai mici, care nu dispun de spatii de uscare a rufelor. O astfel de masina de spalat are o capacitate mai mare de spalare si una mai redusa de uscare. In plus, consumul energetic pentru un ciclu complet de spalare si uscare este mult mai mare decat consumul pentru spalare. Totusi, cele mai noi modele dispun de senzori care ajusteaza consumul energetic si cel de apa in functie de cantitatea de rufe incarcate. LG F4DV328S0U este o astfel de masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua, iar in continuare vom analiza principalele specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV328S0U

LG F4DV328S0U – design, capacitate si dimensiuni

Maisna de spalat rufe LG F4DV328S0U are un design modern, cu o carcasa alba si un hublou supradimensionat cu rama lata. Peretii laterali au un design special care contribuie la reducerea zgomotului si a vibratiilor. Diametrul usii este de 30 de centimetri iar deschiderea se face la un unghi larg, care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor umede sau uscate.

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare, fiind destinat utilizarii de catre familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile nu difera de cele ale unei masini de spalat simple (60 x 56.5 x 85 cm), astfel ca se va putea instala si pe un hol sau intr-o baie mai mica.

Alte masini de spalat rufe cu uscator performante pe care le-am analizat sunt:

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eticheta energetica LG F4DV328S0U

LG F4DV328S0U are un motor inverter Direct Drive care este fiabil, silentios si cu un consum rezonabil de energie. Eficienta energetica pentru spalare este incadrata in clasa B iar cea pentru spalare si uscare in clasa E, pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum de 0.55 kWh si 48 litri de apa, in timp de un ciclu complet consum 3.59 kWh si 90 litri de apa.

Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad redus de umiditate dupa spalare si stoarcerea la viteza maxima. NIvelul zgomotului variaza intre 52 dB pentru spalare si 72 dB pentru stoarcere, aceasta masina fiind una din cele mai silentioase de pe piata.

Panou de control, programe si functii

LG F4DV328S0U

Panoul de control contitine un disc rotativ incadrat de doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un display digital cu selectoare tactile. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare dupa cum urmeaza: Eco 40-60, Spalare usoara, Ingrijire – Reimprospatare cu aburi, Clatire +, Centrifugare standard, Delicate, TurboWash 39, Curatare cuva, Bumbac, Mixt, Antialergic, Spalare + uscare, Lana, Numai uscat, Rapid 14. Pentru uscare aveti la dispozitie 5 programe: Eco, Calcat, Eco Hybrid, Temperatura scazuta, Dulap. 

Durata unui program standard de spalare este de 3 ore si 38 de minute iar unul de spalare si uscare dureaza 7 ore si 50 de minute. Temperatura de spalare poate fi setata in 5 trepte intre 20 si 90 grade Celsius. Functiile optionale includ prespalarea, clatirea suplimentara sau pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore. 

Tehnologii si garantie

Fiind un model din gama 2021, aceasta masina utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de Samsung precum:

 •  AI Direct Drive – utilizeaza inteligenta artificiala pentru a a cantari rufele si a detecta tipul tesaturilor, optimizand miscarile de spalare pentru protejarea tesaturilor;
 • LG Steam – utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea a 99.9% din alergenii din haine si reduce formarea cutelor cu 30%.

Aceasta masina beneficiaza de o garantie standard de 2 ani insa pentru motorul invertor LG asigura o extragarantie de 10 ani. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ 14 programe de spalare si 5 de uscare;

+ viteza mare de centrifugare;

+ tehnologii si functii moderne;

+ extragarantie pentru motor;

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– durata unui program complet este aproape 8 ore;

– pretul este destul de mare;

Concluzii

Concluzionand, LG F4DV328S0U este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design actual si o gama variata de programe de spalare si uscare. Tehnologiile moderne, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator produsa de compania sud-coreeana LG.

Manual de utilizare LG F4DV328S0U

Tags: