Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM ⭐ Pareri
Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE

Product Name: Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si ⭐ eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE este o masina de spalat rufe cu design modern si motor inverter economic. Tehnologiile moderne, programele variate de spalare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ viteza de centrifugare de 1400 RPM;

+ 16 cicluri de spalare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi; – garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic important, care trebuie achizitionat dupa o documentare temeinica. Mai intai va trebui sa stabiliti capacitatea de incarcare si dimensiunile, in functie de numarul de persoane din casa si de spatiul disponibil pentru instalare. Apoi, in functie de buget, veti putea alege cateva modele cu un consum energetic cat mai redus. Diferentierea o veti putea face dupa analizarea programelor si tehnologiilor disponibile, a vitezei de centrifugare sau a functiilor si optiunilor suplimentare. Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice excelente, iar in continuare le vom analiza pe cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE

Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE are un design interesant, cu o carcasa alba si un hublou supradimensionat cu inel cromat. Hubloul are un diametru larg de 34 cm, care faciliteaza incarcarea si descarcarea hainelor sau articolelor mai voluminoase. Peretii laterali au un design special creat pentru reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii sau a stoarcerii.

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinat familiilor care au unul sau doi copii. Dimensiunile masinii sunt de 59.5 x 63 x 84.5 cm, astfel ca pentru instalare veti avea nevoie de un spatiu mai generos. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare pe care le-am analizat recent sunt:

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

Eticheta energetica Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE

Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE are un motor inverter inovativ, care este atat economic cat si fiabil. Eficienta energetica este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G, un ciclu standard avand un consum de 0.54 kWh. Consumul de apa este de 48 litri per ciclu este de asemenea destul de redus, la fel ca si gradul de umiditate ponderata a rufelor dupa spalare si stoarcere. 

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului atinge o valoare destul de mare de 78 dB, nefiind indicata spalarea rufelor la ore tarzii.

Panou de control, programe si functii

Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE

Panoul de control intuitiv consta intr-un display digital mare cu selectoare tactile si un buton rotativ cromat pentru alegerea ciclului de spalare. Aceasta masina dispune de 16 cicluri de spalare: mixte, albe, bumbac, bumbac eco, lenjerie de pat, articole sportive, pleduri, steam refresh, sintetice, delicate, lana, matase, bumbac 20 de grade, rapid 30 de minute si clatire si centrifugare si doar centrifugare.

Functiile optionale includ pornirea programabila, clatirea intensiva, blocarea accesului copiilor la meniu sau o optiune antipete. De asemenea, exista si o functie Steam Hygiene care utilizeaza aburul fierbinte pentru indepartarea alergenilor din haine.

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind o masina de spalat rufe de generatie noua, acest model utilzeaza cele mai noi tehnologii si sisteme dezvoltate de Whirlpool precum:

 • Al 6-lea Simt – utilzeaza senzori inteligenti care adapteaza timpul de spalare si consumul energetic si cel de apa in functie de cantitatea si tipul de haine incarcate;
 • Fresh Care+ – combina miscarile lente ale tamburului cu actiunea aburului pentru a preveni formarea mirosurilor neplacute pana la 6 ore de la terminarea programului de spalare;
 • Steam Refresh – improspateaza hainele putin purtate cu ajutorul aburului, evitand spalarea intutila a acestora. 

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 2 ani, care insa poate fi prelungita in momentul achizitiei, la un cost suplimentar.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ viteza de centrifugare de 1400 RPM;

+ 16 cicluri de spalare;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– garantie standard.

Concluzii

Concluzionand, Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE este o masina de spalat rufe cu design modern si motor inverter economic. Tehnologiile moderne, programele variate de spalare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.

button-3