Indesit INNEX BWE81485XWSEEN, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

Indesit INNEX BWE81485XWSEEN, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM
Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE81485XWSEEN

Product Name: Indesit INNEX BWE81485XWSEEN

Product Description: Indesit INNEX BWE81485XWSEEN este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 16 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Indesit

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.6

Sumar

Indesit INNEX BWE81485XWSEEN este o masina de spalat rufe cu design interesant si motor cu eficienta energetica buna. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de compania italiana Indesit.

Pros

+ design interesant; + eficienta energetica incadrata in clasa B; + 16 cicluri de spalare; + viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM; + functii utile; + raport bun intre calitate si pret.

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat; – lipsa unui program cu abur; – garantie standard.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Achizitia electrocasnicelor mari care au o durata lunga de utilizare trebuie facuta dupa o documentare riguroasa. De exemplu, in cazul masinii de spalat rufe va trebui sa stabiliti intai ce capacitate de incarcare aveti nevoie. Apoi, in functie de buget, restrangeti cautarea prin alegerea unor modele cu eficienta energetica cat mai buna. Designul, programele si functiile disponibile, viteza de centrifugare sau tehnologiile utilizate sunt alte aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte sa va hotarati asupra unui anumit model. Indesit INNEX BWE81485XWSEEN este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice bune, iar in continuare va vom prezenta care sunt cele mai importante dintre acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE81485XWSEEN

Indesit BWE81485XWSEEN – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe Indesit INNEX BWE81485XWSEEN are un design interesant, cu o carcasa alba si un  hublou cu rama argintie lata. Cei doi pereti laterali au un design special, care asigura un nivel mai scazut al vibratiilor si al zgomotului. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg de rufe, ceea ce o face potrivita pentru familiile formate din 4 persoane. 

Dimensiunile masinii sunt destul de mari: 59.5 x 63 x 84.5 cm, astfel ca trebuie sa ii alocati un spatiu mai generos pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare pe care le-am analizat recent sunt: Indesit BWE81285XWEEN sau AEG T8DBE48S.

Motor, eficienta energetica si viteza de centrifugare

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Eticheta energetica Indesit INNEX BWE81485XWSEEN

Indesit INNEX BWE81485XWSEEN are un motor inverter economic si silentios, eficienta energetica fiind incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard de spalare are un consum de 0.54 kWh si 48 litri de apa si dureaza 3 ore si 35 de minute. Eficienta la centrifugare este incadrata in aceeasi clasa B, rufele avand un grad rezonabil de umiditate reziduala dupa spalare si stoarcere.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului variaza intre 52 dB pentru spalare si 79 dB pentru stoarcerea la cea mai mare viteza.

Panou de control, programe si functii

Indesit INNEX BWE81485XWSEEN

Panoul de control are o organizare clasica, cu un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj galben incadrat de 6 butoane pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 16 ciluri de spalare: bumbac, bumbac 20 grade, bumbac 30 de grade, sintetice 30 de grade, mix, eco 40-60 grade, rufe albe, sintetice, colorate, delicate, rapid 30 min, rapid, pilote, lana 20 grade, clatire & centrifugare, centrifugare & evacuare. 

Functiile optionale includ omiterea stoarcerii rufelor, setarea temperaturii de spalare, pornirea programata sau blocarea accesului copiilor la meniu. Mai mult, cu ajutorul optiunii Push&Go tot ce trebuie sa faceti pentru a porni un ciclu de spalare rapid este sa apasat un buton timp de doua secunde. 

Tehnologii si garantie

Acest model utilizeaza si cateva tehnologii si sisteme moderne precum Motor Inverter care asigura o curatare eficienta cu un consum minim de resurse sau sistemul electronic de control al balansului care asigura o distribuire uniforma a rufelor in tambur, diminuand astfel nivelul vibratiilor. Garantia oferita in cazul acestui model este cea standard, de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design interesant;

+ eficienta energetica incadrata in clasa B;

+ 16 cicluri de spalare;

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM;

+ functii utile;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat;

– lipsa unui program cu abur;

– garantie standard.

Concluzii

Concluzionand, Indesit INNEX BWE81485XWSEEN este o masina de spalat rufe cu design interesant si motor cu eficienta energetica buna. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de compania italiana Indesit. 

button-3