▷Electrolux EW6TN5261F, Masina de spalat rufe, 6 Kg, Clasa D, 1200 RPM – Pareri si Review

▷Electrolux EW6TN5261F Masina de Spalat Rufe ⭐ Pareri si Review
Masina de spalat rufe Electrolux EW6TN5261F

Product Name: Electrolux EW6TN5261F

Product Description: Electrolux EW6TN5261F este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate de incarcare de 6 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.3

Sumar

Electrolux EW6TN5261F este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Tehnologiile modern, functiile utile si garantia extinsa sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ viteza buna de centrifugare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Utilizarea eficienta a spatiului util din locuintele mici poate fi facuta si prin alegerea unor aparate electrocasnice compacte. De exemplu, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala poate fi instalata atat intr-o baie mica, cat si intr-o nisa de pe hol. In afara de modul de incarcare, aceste masini au specificatii similare cu cele care au incarcarea frontala. Cele mai importante specificatii de care trebuie sa tineti cont sunt eficienta energetica, capacitatea de incarcare, programele disponibile si functiile suplimentare. Electrolux EW6TN5261F este o astfel de masina de spalat cu incarcare verticala, iar in randurile urmatoare vom analiza specificatiile acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe Electrolux

Electrolux EW6TN5261F – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Electrolux EW6TN5261F

Masina de spalat rufe Electrolux EW6TN5261F are un design simplu, cu o carcasa alba si un display digital cu fundal negru. Capacul are un maner ergonomic care asigura deschiderea si inchiderea facila. Acest model dispune de doua picioruse fixe si doua ajustabile pentru asigurarea stabilitatii bune chiar si pe o suprafata care nu este perfect plana. Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 Kg, fiind potrivita pentru persoanele care locuiesc singure, sau pentru familiile fara copii. 

Dimensiunile masinii sunt de 39.7 x 59.9 x 90.8 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si intr-o baie mai ingusta. Alte masini de spalat rufe cu incarcare verticala pe care le-am analizat recent sunt: Electrolux EW2TN5261E sau AEG LTN7C373E.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Electrolux EW6TN5261F

Electrolux EW6TN5261F are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu standard dureaza 3 ore si 17 minute si are un consum de 0.65 kWh si 40 litri de apa. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 RPM, gradul de umiditare reziduala a rufelor dupa spalare si stoarcere fiind de 53.5%. Nivelul zgomotului poate atinge 78 dB, o valoare destul de mare care poate fi deranjanta.

Panou de control, programe si functii

Electrolux EW6TN5261F

Panoul de control contine un disc rotativ mecanic pentru alegerea ciclului de splare, un display digital si mai multe butoane pentru functii si optiuni. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare: Pornit/Oprit, Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Rapid 14 min, Clatire, Centrifugare/Evacuare, Abur AntiAllergy, Articole bebelusi, Matase, Lana, Articole sportive, Jachete si Denim. 

Functiile optionale includ prespalarea, calitrea suplimentara, clatirea si oprirea sau startul intarziat.  

Tehnologii si garantie

Acest model dispune de mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Electrolux precum:

 • SensiCare – ajusteaza automat timpul de spalare si consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate;
 • TimeSave – reduce durata ciclului de spalare cu pana la 50%, mentinand performantele de curatare ale programelor.

Acest model dispune de o garantia extinsa de 5 ani oferita de Electrolux, prin inscrierea produsului pe pagina campaniei

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ viteza buna de centrifugare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa D;

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6TN5261F este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si gama variata de programe. Tehnologiile modern, functiile utile si garantia extinsa sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Electrolux. 

button-3