▷Review: Samsung RB33B610EBN/EF, Combina Frigorifica, 344 litri, Clasa E, Total No Frost – Pareri

▷Review: Samsung RB33B610EBN/EF Combina Frigorifica ⭐ Pareri
Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN/EF

Product Name: Samsung RB33B610EBN/EF

Product Description: Samsung RB33B610EBN/EF este o combina frigorifica cu volum de 344 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.4

Sumar

Samsung RB33B610EBN/EF este o combina frigorifica cu design elegant si dimensiuni compacte. Organizarea buna a spatiilor interioara, nivelul redus al zgomotului si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul companiei sud-coreene Samsung.

Pros

+ design elegant;

+ organizare buna a spatiilor interioare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport corect intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– panou de control mecanic.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor frigorifice este un factor important in alegerea frigiderului sau combinei frigorifice. Culoarea si finisajele trebuie sa fie complementare cu celelalte electrocasnice din bucatarie, dar si cu mobilierul. Totusi, pe langa design, exista si alte specificatii pe care trebuie sa le aveti in vedere. Volumul si organizarea celor doua spatii interioare, consumul energetic sau functiile si tehnologiile utilizate sunt cele mai importante dintre acestea. Samsung RB33B610EBN/EF este o combina frigorifica eleganta, iar in continuare vom analiza punctele tari si cele slabe ale acestui model.

=> vedeti si: Top 5 Combine Frigorifice Negre

Combina frigorifica Samsung RB33B610EBN/EF

Samsung RB33B610EBN/EF – design, volum si dimensiuni

Samsung RB33B610EBN/EF este o combina frigorifica cu finisaje negre si manere orizontale incorporate in usi. Designul elegant permite instalarea combinei in orice bucatarie moderna, alaturi de alte electrocasnice cu finisaje similare. Partea din spate este acoperita cu un capac de siguranta care este usor de curatat si protejeaza compresorul. Acest model are un volum net de 344 litri din care frigiderul are alocati 230 litri iar congelatorul 114 litri. 

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 185.3 cm, inaltimea mai mica facilitand accesul la rafturile superioare. Alte combine frigorifice elegante pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5RCNA405LXBR sau Samsung RB38A7B6AB1/EF.

Eficienta energetica si sistem de racire

Eficienta energetica Samsung RB33B610EBN/EF

Samsung RB33B610EBN/EF are un compresor Digital Inverter cu eficienta energetica incadrata doar in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual comunicat de producator este de 254 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 19 lei. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Sistemul de racire foloseste tehnologia No Frost, asigurand circulatia aerului si eliminand formarea ghetii in congelator. 

Organizarea spatiilor interioare

Samsung RB33B610EBN/EF

Frigiderul are o organizare clasica, cu trei rafturi din sticla securizata in partea superioara si un compartiment in partea inferioara. Compartimentul asigura un nivel optim de umiditate pentru ca legumele si fructele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Pentru sticle si borcane aveti la dispozitie alte trei rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentul pentru fructe si legume.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care cel superior este mai ingust, fiind potrivit pentru cutiile de inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare este de 7 Kg in 24 de ore, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 9 ore.

Panou de control, tehnologii si garantie

Panoul de control mecanic permite ajustarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Samsung precum:

 • SpaxeMax – maximizeaza capacitatea spatiilor interioare fara a creste dimensiunile;
 • All-Around Cooling – aerul rece este suflat in dreptul fiecarui raft, asigurand o temperatura constanta in frigider si congelator;
 • Digital Inverter – compresorul isi regleaza automat consumul energetic, reducand nivelul zgomotului.

Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard, de 24 de luni, insa compresorul are o garantie extinsa de 10 ani. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ organizare buna a spatiilor interioare;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport corect intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– panou de control mecanic.

Concluzii

In concluzie, Samsung RB33B610EBN/EF este o combina frigorifica cu design elegant si dimensiuni compacte. Organizarea buna a spatiilor interioara, nivelul redus al zgomotului si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul companiei sud-coreene Samsung.  

button-3