Hotpoint HA70BE72X, 444 litri, Clasa A++, Full No Frost – Pareri si Review

? Hotpoint HA70BE72X - 444 litri, Clasa A++, 40 dB, Full No Frost

Product Name: Hotpoint HA70BE72X

Product Description: Hotpoint HA70BE72X este o combina frigorifica cu volum net de 444 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are spatii interioare cu organizare eficienta si un nivel al zgomotului de 40 dB.

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si functii
  (4.4)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Summary

Hotpoint HA70BE72X este o combina frigorifica eleganta cu volum generos si eficienta energetica buna. Display-ul digital extern, sistemul de racire Total No Frost si compartimentarea eficienta a spatiilor inferioare fac din aceasta combina frigorifica produsa de Hotpoint o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design premium

+ display diigtal tactil

+ compresor cu eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de racire Full No Frost

+ spatiu frigorific cu organizare eficienta

Cons

– pretul intreg este destul de mare

– lipsa unor tehnologii moderne

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari influenteaza aspectul incaperilor in care sunt instalate. Din fericire, majoritatea modelelor de generatie noua dispun de un design elegant si de display-uri digitale tactile. De exemplu, o combina frigorifica cu finisaje din inox si display digital extern se va incadra perfect intr-o bucatarie cu design modern sau minimalist. Pe langa design va trebui sa tineti cont si de specificatiile tehnice precum consumul energetic, nivelul zgomotului sau functiile disponibile. Hotpoint HA70BE72X este o astfel de combina frigorifica eleganta cu specificatii tehnice bune iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acesteia.

Hotpoint HA70BE72X – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Hotpoint HA70BE72X are un design elegant cu finisaje Optic Inox si manere orizontale pe marginile usilor. Aceleasi finisaje premium le au si modelele LG GBB569MCAMB, LG GBF71PZDMN, Beko RCNA406E40ZXBRN sau Samsung RB34T672EBN/EF. Din pacate, usile nu sunt reversibile astfel ca va trebui sa gasiti un spatiu de instalare care sa permite deschiderea acestora spre dreapta. Dimensiunile combinei sunt de 70 x 75.5 x 195 cm iar volumul net total este de 444 litri din care frigiderul are alocati 300 de litri iar congelatorul 144 litri. Avand in vedere volumul celor doua spatii interioare, acest model este potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. 

Eficienta energetica A++

Hotpoint HA70BE72X are un consum energetic anual de 324 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Acest consum are un cost estimativ lunar de cel mult 19 lei. Desi are un volum generos, nivelul zgomotului de 40 dB este unul rezonabil, fiind comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Sistemul de racire este unul de tip Full No Frost, ceea ce inseamna ca nu va permite formarea ghetii in interior, eliminand astfel necesitatea decongelarii periodice. 

Frigider cu 2 compartimente

Spatiul de refrigerare dispune de doua compartimente Fresh Zone in partea inferioara, unul pentru fructe si legume si unul pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Aceste compartimente asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca alimentele sa isi pastreze prospetimea si proprietatile nutritive mai mult timp. In partea superiaora exista doua rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si un raft mic metalic pentru doua sticle de vin sau alte bauturi. Pe usa frigiderului se afla alte 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra borcane, cutii sau sticle de diferite marimi. Sistemul de iluminare Dual Led asigura un nivel bun de lumina chiar si pentru rafturile din partea inferioara.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Congelatorul este impartit in 3 sertare cu partea frontala transparenta care permit depozitarea separata a deserturilor de cane si peste, evitand astfel schimbul de gusturi si mirosuri.  

Panoul de control extern permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interne in 3 trepte (2, 5 si 8 grade Celsius pentru frigider si -16, -20 si -24 grade Celsius pentru congelator). In plus, selectoarele tactile permit activarea functiilor suplimentare de racire si congelare rapida.

Puncte tari

+ design premium

+ display diigtal tactil

+ compresor cu eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de racire Full No Frost

+ spatiu frigorific cu organizare eficienta

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

– lipsa unor tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, Hotpoint HA70BE72X este o combina frigorifica eleganta cu volum generos si eficienta energetica buna. Display-ul digital extern, sistemul de racire Total No Frost si compartimentarea eficienta a spatiilor inferioare fac din aceasta combina frigorifica produsa de Hotpoint o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.