Hotpoint NLCD10448WDAWEUN, Masina de spalat rufe, 10 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

Hotpoint NLCD10448WDAWEU - 10 Kg, clasa B, 15 programe, 1400 RPM, 52/76 dB
Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD10448WDAWEUN

Product Name: Hotpoint NLCD10448WDAWEU

Product Description: Hotpoint NLCD10448WDAWEU este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 10 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Hotpoint

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si functii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Hotpoint NLCD10448WDAWEU este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Functiile si optiunile moderne, viteza mare de centrifugare si gama variata de programe sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Hotpoint. 

Pros

+ design elegant

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter economic

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ gama variata de programe

+ functii si tehnologii moderne

Cons

– durata programelor de spalare este mare

– nivelul zgomotului de centridfugare este destul de mare

Oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, atat in ceea ce priveste capacitatea de incarcare cat si pretul de achizitie. Numarul de persoane din casa permite determinarea capacitatii de incarcare necesare, iar bugetul disponibil gama in care este incadrata masina de spalat. De exemplu, cu un buget mai redus veti putea achizitiona o masina de spalat cu functii de baza iar daca alocati o suma mai mare veti putea achizitiona un model incadrat in gama premium.  O masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si specificatii tehnice excelente este si Hotpoint NLCD10448WDAWEUN iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acesteia.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Hotpoint

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD10448WDAWEUN

Hotpoint NLCD10448WDAWEUN – masina de spalat rufe cu design modern

Masina de spalat rufe Hotpoint NLCD10448WDAWEUN are un design modern cu un hublou supradimensionat din sticla neagra lucioasa. In plus, lateralele masinii dispun de un design special care contribuie la reducerea zgomotului si al vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Hubloul are un diametru larg si o garnitura cu tratament antibacterian care asigura protectie antimicrobiana. Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 10 Kg, fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 4-5 persoane. O capacitate mare de incarcare vine insa cu dimensiuni pe masura (60.5 x 59.5 x 85 cm), astfel ca va trebui sa alocati un spatiu mai larg pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu o capacitate similara sunt: Candy Smart CS 1410TXME/1-S, Beko WTE10746CHT, Beko WTV10746XDW sau Whirlpool FWDD1071682WBVEUN. 

Eficienta energetica buna

Hotpoint NLCD10448WDAWEU are un motor inverter care asigura pana la 10 miscari diferite ale tamburului pentru indepartarea a celor mai dificile pete. Eficienta energetica este incadrata in clasa B, consumul anual de energie estimat de producator la 190 kWh avand un cost lunar de aproximativ 12 lei. Consumul anual de apa de 12.810 litri este destul de redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea generoasa de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad redus de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare este unul redus (52 dB) insa cel de centrifugare poate atinge valori deranjante (76 dB) pentru celelalte persoane din casa. 

15 cicluri de spalare

Panoul de control dispune de un display digital incadrat de mai multe butoane tactile si de un selector rotativ mecanic. Cele 15 optiuni de spalare includ atat optiuni clasice (bumbac, lana, delicate) cat si moderne (anti alergie pentru reducerea alergenilor din haine sau Steam Refresh improspatarea hainelor cu abur). Mai mult, aveti la dispozitie si de un program rapid cu durata de doar 30 de minute. Durata unui program standard este mare (3 ore si 59 de minute) insa aceasta poate fi redusa cu pana la 50% prin aplicarea optiunii Rapid. In plus, gratie senzorului Active Load, timpul de spalare dar si consumul de energie si apa sunt reglate automat in functie de cantitatea de rufe incarcate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Hotpoint NLCD10448WDAWEUN

Functii si optiuni utile

Poate cea mai importanta functie a acestei masinid e spalat rufe este posibilitatea de controlare prin intermediul aplicatiei HomeNet gratie conectivitatii Wi-Fi. Alte optiuni utile sunt Steam Hygiene (elimina bacteriile din haine cu ajutorul aburului fierbinte), Final Care (previne formarea cutelor prin rotirea lenta a tamburului la finalul ciclului de spalare) sau Stop & Add (permite adaugarea hainelor dupa inceperea ciclului de spalare). Pe langa aceste functii si optiuni masina utilzieaza si tehnologii moderne precum Active Mousse (amestecarea in prealabil a detergentului cu apa) sau Active Drum (miscari speciale ale tamburului pentru indepartarea a peste 100 de pete).

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter economic

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ gama variata de programe

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– durata programelor de spalare este mare

– nivelul zgomotului de centridfugare este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NLCD10448WDAWEU este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Functiile si optiunile moderne, viteza mare de centrifugare si gama variata de programe sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Hotpoint.