Beko HTE10736XW, Masina de spalat rufe cu uscator, 10/6 Kg, Clasa D, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko HTE10736XW - 10/6 Kg, Clasa B/D, 1400 RPM, 57/69/75 dB
Beko HTE10736XW

Product Name: Beko HTE10736XW

Product Description: Beko HTE10736XW este o masina de spalat rufe cu uscator care are o capacitate de incarcare de 10/6 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa B/D. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si uscare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Beko HTE10736XW este o masina de spalat rufe volum generos si gama variata de programe. Conectivitatea Bluetooth, sistemele si tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Beko.

Pros

+ design modern;

+ viteza mare de centrifugare;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ conectivitate Bluetooth;

+ garantie extinsa pentru motor si produs;

Cons

– durata programelor este desul de mare;

– pretul este pe masura specificatiilor;

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt aparate electrocasnice multifunctionale, care sunt ideale pentru locuintele mai mici. Cu ajutorul unui astfel de electrocasnic veti putea sa spalati si sa uscati rufele rapid, aceastea putand fi purtate in aceeasi zi. Consumul energetic al unei astfel de masini de spalat rufe este unul insemnat, astfel ca este important sa optati pentru un model cu eficienta energetica cat mai buna. Beko HTE10736XW este o masina de spalat rufe cu uscator lansata recent, iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

Masina de spalat rufe Beko HTE10736XW

Beko HTE10736XW – masina de splat rufe cu uscator de generatie noua

Masina de spalat rufe Beko HTE10736XW are un design modern, din care iese in evidenta hubloul mare cu rama argintie si sticla transparenta. Peretii laterali ai masinii au un desing special, in forma de S, care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Cuva masinii are un contur unic si palete cu forma speciala, care asigura o miscare fluida a rufelor, pentru protejarea tesaturilor delicate. Acest model are o capacitate geneorasa de incarcare, atat pentru spalare (10 Kg) cat si pentru uscare (6 Kg). Dimensiunile masinii sunt de 67 x 60 x 84 cm, fiind necesar un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu uscator care au un raport bun intre calitate si pret sunt: Samsung WD10T634DBH/S7, Samsung WD80T4046CX/LE, LG F4DV709H2T sau Whirlpool FWDD1171582SBVEUN

Motor smart inverter fiabil

Beko HTE10736XW are un motor ProSmart Inverter, care este atat fiabil cat si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa B pentru spalare si in clasa D (pe o scara de la A la G) pentru spalare si uscare. Un ciclu de spalare are un consum energetic de 3.06 kWh pentru spalare si 0.59 kWh pentru spalare si uscare. Consumul de apa de 46/41 litri per ciclu este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitate mare de incarcare a masinii. Viteza de centrifugare poate fi setata in patru trepte, intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor spalate. Nivelul zgomotului variaza intre 57 dB pentru spalare, 69 dB pentru uscare si 75 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. Confirmarea fiabilitatii foarte bune a motorului este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator.

Gama variata de programe

Panoul de control este format dintr-un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare sau uscare si dintr-un display digital cu selectoare tactile. Acest model dispune de 15 programe de spalare (bumbac, sintetice, lana, camasi sau pleduri), uscare (bumbac si sintetice) sau spalare si uscare. Exista si un program rapid pentru spalarea unei cantitati mai reduse de haine. In plus, gratie tehnologiei SteamCure care poate elibera abur fierbinte la inceputul sau la sfarsitul programelor veti putea sa preveniti formarea cutelor si sa inlaturati petele dificile. Durata unui program standard este de 3 ore si 58 de minute pentru spalare si de 7 ore si 10 minute pentru spalare si uscare. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko HTE10736XW

Conectivitate Bluetooth

Ca si alte masini de spalat rufe de generatie noua, si acest model dispune de conectivitate Bluetooth care permite descarcarea unor programe noi sau controlarea masinii prin intermediul aplicatiei HomeWiz. Mai mult, masina dispune si functii utile precum Fast+ care reduce timpul de spalare cu pana la 55%, AddXtra permite adaugarea hainelor in primele 5 minute ale programului de spalare sau AntiCrease+ asigura miscari lente ale cuvei dupa finalizarea programului pentru a preveni formarea cutelor. Daca veti achizitiona aceasta masina de spalat rufe in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko

Puncte tari

+ design modern;

+ viteza mare de centrifugare;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si sisteme moderne;

+ conectivitate Bluetooth;

+ garantie extinsa pentru motor si produs;

Puncte slabe

– durata programelor este desul de mare;

– pretul este pe masura specificatiilor;

Concluzii

In concluzie, Beko HTE10736XW este o masina de spalat rufe volum generos si gama variata de programe. Conectivitatea Bluetooth, sistemele si tehnologiile moderne si garantiile extinse oferite de producator sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Beko.