Bosch WAV28KH1BY, Masina de splalat rufe, 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

Bosch WAV28KH1BY - 9 Kg, Clasa A, 1400 RPM, 70 dB, Wi-Fi
Masina de spalat rufe Bosch WAV28KH1BY

Product Name: Bosch WAV28KH1BY

Product Description: Bosch WAV28KH1BY este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de conectivitate Wi-Fi si de o viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.8

Summary

Bosch WAV28KH1BY este o masina de spalat premium cu design modern si consum energetic foarte redus. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata programe si functii si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe din portofoliul Bosch o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Pros

+ design modern

+ display digital tactil mare

+ eficienta energetica incadrata in clasa A

+ nivel redus al zgomotului

+ gama variata de functii si programe

+ conectivitate Wi-Fi

+ garantie 10 ani pentru motor

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 20% la produsele din campania
Electro Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice comercializate sub brandul Bosch se bucura de o notorietate in crestere in ultimii ani. Cele mai noi aparate produse de Bosch utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania germana, care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. In plus, motoarele si compresoarele au o fiabilitate excelenta, care este confirmata de o extragarantie oferita de Bosch. Bosch WAV28KH1BY este o masina de spalat rufe incadrata in clasa premium iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Bosch WAV28KH1BY

Bosch WAV28KH1BY – masina de spalat rufe premium

Masina de spalat rufe Bosch WAV28KH1BY are un design modern cu finisaje argintii si display digital mare. Peretii laterali au un design circular special care contribuie la reducerea vibratiilor si al zgomotului. Hubloul are un diametru de 32 cm si se deschide la un unghi de 171 grade care faciliteaza incarcarea hainelor si a altor articole mai voluminoase. Tamburul are un volum de 65 de litri si dispune de un sistem de iluminare cu ajutorul caruia puteti sa verificati in ce stadiu este programul de spalare. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg si dimensiuni de 59 x 59.8 x 84.8 cm si se poate instala atat independent cat si deasupra masinii de spalat rufe. Alte modele de masini de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 9 Kg sunt: LG F4WV309S4E, Hotpoint NM11823WKEUN, Beko WUV9726XBA sau Whirlpool FFD9448BCVEE.

Motor economic si durabil

Bosch WAV28KH1BY are un motor Eco Silence Drive cu o durabilitate excelenta si eficienta energetica foarte buna. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, un ciclu de spalare avand un consum de 0.48 kWh si 48 de litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate scazut dupa stoarcerea la viteza maxima. Nivelul zgomotului este de cel mult 70 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. Fiabilitatea foarte buna a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Bosch.

Display digital tactil

Panoul de control contine un display digital tactil cu afisaj multicolor si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Cele 14 cicluri de spalare includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, lana, matase/delicate) sau articole (camasi, echipament sportiv, hainele bebelusilor). Aveti la dispozitie si doua programe rapide cu durata de 15 si 30 de minute care sunt potrivite pentru o cantitate mai redusa de haine. Durata unui program standard este de 3 ore si 44 de minute, insa gratie tehnologiei SpeedPerfect veti putea sa reduceti timpul de spalare cu pana la 65% pentru anumite programe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Bosch WAV28KH1BY

Conectivitate Wi-Fi

Fiind un model incadrat in clasa premium, aceasta masina dispune de mai multe tehnologii si sisteme de ultima generatie dezvoltate de Bosch. Cele mai importante dintre acestea sunt ActiveWater Plus (regleaza consumul de apa in functie de cantitatea si tipul de rufe), 4D Wash System (asigura eficientizarea consumul de apa si detergent) sau Aqua Stop (ofera protectia impotriva eventualelor scurgeri de apa). Controlul masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei Home Connect gratie conectivitatii Wi-Fi. Functiile si optiunile suplimentare includ startul intarziat, incarcarea si descarcarea hainelor dupa inceperea ciclului de spalare sau clatirea suplimentara. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil mare

+ eficienta energetica incadrata in clasa A

+ nivel redus al zgomotului

+ gama variata de functii si programe

+ conectivitate Wi-Fi

+ garantie 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch WAV28KH1BY este o masina de spalat premium cu design modern si consum energetic foarte redus. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata programe si functii si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat rufe din portofoliul Bosch o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari.

Tags: